Stort Sverige

Fotbollsidiot som man är, såg man självklart England - Sverige innan. Vad ska man säga, totalt kaos första halvlek, men en känsla inom mig sa något annat. Så jag drämmde iväg ett sms till en vän och hade Milan - Liverpool vibbar (Champions League finalen 2005) 3-0,3-3 till vinst..

Sverige föll på målsnöret, Berg som gjorde återigen världens jävla match blev den förste svensk att drabbas utav det här att lagets bästa spelare missar viktiga straffar. Vilket även Milner lyckades med att göra, alla Beckham eller John Terry stil "välj själva".

Jag är fruktansvärt imponerad utav hur "det nya landslaget spelar", spelar med sådan sjuk pondus och vinnarskalle. Var och såg dem i Malmö mot Serbien, imponerad till tusen. Och Marcus Berg ska jag inte ens prata om egentligen, tänk vad han kan uppnå med lite bättre medspelare, låt säga i Manchester United :) 

Tack för Showerna i alla fall!

MJ

Det är ingen schysst start på dagen att läsa att en utav världens genom tidernas bästa artist är död. Ja det kan inte ha ungått någon att Michael Jackson lämmnat våran värld, "och har nu gjort Elvis sällskap satt sig på en öde ö tillsammans i himmlen". 

Fortfarande overkligt i mina ögon att Michael Jackson inte längre är med oss. Dock har han troligtvis inte gjort någon oberörd under sina 50 fantastiska år. Samt sedan vilket arv i musikväg han lämmnar efter sig, kanske större än självaste Elvis?  

Uppväxt med hans musik och i stort sätt var han troligtvis ens första musik idol,  har man givetvis ett grymt antal favoriter som jag bara måste hylla han med.  


Så löjligt bra!


Smooth Criminal live.


Heal the world now MJ..

Allt är så absurt ens första och största musikidol är borta.
Rest in peace Michael "King of pop" Jackson.   1958-2009

Waking up 6:AM

Det suger, inget snack om det. 
Dock är det sjukt ljuvligt med fredag imorgon, det däremot suger verkligen inte.

Ibland kan jag bara älska min Ipod, som hela denna veckan som gått tills idag.Den ville verkligen först inte komma igång sen jävlar fastnar den i ett läge, och visp allt batteri slut.. första som händer på jobbet, kännde verkligen att idag skulle bli en bra dag, eller inte.

Blir det samba fotboll ikväll tro, eller gör Sydafrika som USA igår?

Tills dess Aqua är tillbaka ju, sjukt intressant haha, dock är deras nya låt helt okej

Aqua - Back to the 80's


Tack för showen U21!

Sverige Serbien

Malmö nästa

Ikväll blir det fint. Sverige mot Serbien på Malmö "new stadium". Ska bli kul att se det nya landslaget, och även en United spelare i form utav Zoran Tosic i Serbiens lag.



Källa: expressen.se

Tack för musiken

Vad skulle världen vara utan musik? Det är inte direkt den frågan som jag ställer mig varje dag, men idag gör jag verkligen det. Hade jag inte haft min Ipod idag vet jag inte direkt hur långsamt det hade gott. Idag var ju som sagt första dagen på jobb (vikaierar som vaktmästare). 

Musik är mer en guldvärt.

  

2 U

Idag har varit en helt vanligt söndag, vilket betyder att jag nu i två veckor framöver kommer tänka "åh jobb imorgon, segt!" Dock alltid skönt att se pengar rulla in i slutet av månaderna. Det gillas starkt!

Igår kunde man inte ungå att titta när Spanien slog Sydafrika, och idag är det samma visa Italien mot Brasilien. Så myckte till match har det inte blivit, brassarna leker så jävla vackert och se! 


U2 -  I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Dirty South Mix)

 


 


Första gången, för sista gången.

Helt enkelt fick jag för mig att skriva här istället om mitt liv och vad det nu innebär, kommer helt klart bli något speciellt att se hur detta projektet kommer klarars av.

Det gäller fan att blanda och ta, igår var det midsommar... Fuck the dealer, taxi och Borstahusen sammanfattar nog hyfsat måste jag säga.  

Blir det samma visa ikväll tro? ja, kvällen bevisar det..


Sydafrika - Spanien ikväll, samba fotboll känner jag direkt, något man måste se helt enkelt.