Bird is the word!



Är han inte helskön ?

Inget släpp

Monday av Steave Angello var det tänks skulle släppas igår, men så blir det inte. Voclasen är inte riktigt klara än tydligen, surt som tusan. Men som sagt det som väntar på något gött brukar få vänta ett tag.

Annars en bra schysst måndag, varit i Lund och köpt lite saker.

Nej nu jävlar ropar tvn på en, ska bli fint att lägga sig och glo på tv med sin nya fjärrkontroll. Äntligen säger jag bara.. haha.

Monday



Och nej det är inte så att jag är sjukt förrvirrad och säger att det är måndag idag, utan låten Monday som Steave Angello kommer släppa inom en snar framtid. Riktigt bra, både med och utav vocals.

Såg Moreno gigga på Nrj in the park i förgår, han är så grym! En riktigt bra insperations källa. och nu har jag verkligen eftersom bestämt mig för att uppta dj saken. Nu ska jag bara hitta rätt saker också.  ;)


Vackert och höra



Jonas Dahlqvist är nog en av de skönaste / mest respekterade i mina ögon, journalister, och nu blir det bara bättre. Han förlorade ett vad förra året, om att han var stensäker på att Manchester United inte skulle vinna Premier League och då skulle sjunga SImply the best framför "drömmarnas teater" (Old Trafford).

Resultatet? Strålande givetvis.. ;)

Dagen D!

Den är så bra!

How Soon Is Now! Bara att köpa den mina vänner, värt varenda krona..


Nu är det nära!



Bara lite mindre än 75 minuter kvar tills det är den 12 Aug 09, vilket kanske inte innbär något speciellt för de flesta.

Så är verkligen inte fallet, för om bara några timmar släpps house bomben "How Soon is Now  av Guetta, Ingrosso d.South och Julie McKnight" Efterlängtat? Inget snack om saken, visst den är ingen Leave the world behind, men det är bra nära..

Släpp lös magin..  

I'm back

Välkommen tillbaka till mig själv måste jag först och främst skriva.
 
Och nej jag har inte varit på någon semester tyvärr, utan helt och hållet bara varit fullkomligt lat med att ha lust att skriva en eller två rader här. Kännde dock att det var dags nu igen, och glada är väl ni alla för det ;)

Jag har dock helt ändrat hur fan jag vill skriva här, jag tänker inte vara allt för personlig t.ex. med vad som händer under mina dagar. För vem f*n vill läsa om det egentligen? Nej utan istället lär det blir mer ja... det får vi väl se, haha.

Dock har jag börjat på fullast allvar att försöka kämpa mig med att bli den nästa Alex Moreno samt Axwell. Med andra ord skall jag beställa ett mixer set med dylikt, så here i come dj world and I'm lovin it.  

Var annars på Ikea idag, Ikea och andra sidan måste göra en säng som passar mig och mina krav, för dra mig baklänges jag är kräsen.. ;)